Третій Харківський сімейний форум

Починаючи з 2018 року в місті Харкові Департаментом у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради проводяться Харківські сімейні форуми.

Цього року, у зв’язку з COVID-19, ми не зможемо провести його в звичному форматі. Але сучасні цифрові технології дозволяють нам подолати карантинні незручності і провести в листопаді 2020 року Третій Харківський сімейний форумта навіть значно розширити його аудиторію.

Мета Сімейного форуму незмінна – допомогти харків’янам створити гармонію в сім’ї, отримати корисні поради з виховання дітей, навчити долати сімейні конфлікти, піклуватися про здоров’я, будувати міцну та щасливу сім’ю.

Форум працюватиме он-лайн протягом п’яти днів з 23 листопада (понеділок) по 27 листопада (п’ятниця) щовечора з 1900 до 2030. Трансляція відбуватиметься в прямому ефірі на сторінці Facebook : https://www.facebook.com/ussmkh/, та YouTube-каналі «Харківський сімейний форум». Кожного дня транслюватиметься виступ одного фахівця за однією з тем. Під час прямого включення глядачі зможуть задати актуальні питання спікеру та отримати відповіді на них.

Спікери та теми:

23 листопада – «Коли, як і навіщо говорити з дітьми про «дорослі стосунки», спікер Ольга Руднєва, директорка фонду Олени Пінчук;

24 листопада – «Самооцінка як базова потреба при побудові взаємовідносин в сім’ї», спікер Світлана Ісаєнко, кандидат медичних наук, психотерапевт, лікар-психіатр;

25 листопада – «Чому хворіють діти – міфи про імунітет», Андрій Пєньков, кандидат медичних наук, лікар-педіатр;

26 листопада – «Виховання дітей без покарань та крику. Це реально?», Вікторія Базна, практичний психолог, корекційний педагог;

27 листопада – «Сім’я на карантині: Як створити погоду в домі», Катерина Мезіна, кандидат психологічних наук, практичний психолог.

Кiлькiсть переглядiв: 52